Michaëla Wierdsma Podcast

Saskia Postma: heb lef en laat jezelf zien

December 12, 2019

Saskia Postma, dé personal branding coach, heeft lef gekregen. Al jong ontdekte ze dat je met je talent meer van betekenis kon zijn voor anderen en voor haar eigen portemonnee, het duurde even voor ze ook daadwerkelijk het lef toonde om zichzelf daarin te ontdekken. Het heeft haar gebracht naar haar ultieme vrijheid: doen wat voor haar vrij voelt!

Die levens- en ondernemerslessen geeft ze nu door in haar succesvolle personal branding coachpraktijk. Met haar missie: het menselijke gezicht in consultancy brengen, ontdekken haar klanten hoe zij aantrekkelijk zijn door hun verhaal en niet een volgende masteropleiding of MBA. 

In deze podcast verteld Saskia haar verhaal waarmee ze inspireert om juist met lef, leiderschap en een sterk authentiek merk als consultant en ondernemer zichtbaar te zijn. Wat heb je te brengen, wat heb je in huis en waar sta je voor.  Dit en meer wordt met de nodige humor door Saskia gebracht.

Nb: terwijl wij ons gesprek opnamen, werd er naast ons afgewassen. Die lichte bijgeluiden toont maar weer aan hoe scherp mijn opname apparatuur is :-) 

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App